FashionSocial Story

Mengancam Dan Padu Izara Aisyah Menari Di Pentas Fesyen Rizalman For Zalora 2018.

FESYEN DI MALAYSIA

Hamboi Channel

Datuk Rizalman Ibrahim terkenal dengan rekaan baju nya yang mampu memukau hati si pencinta fesyen tanah air. Beliau kali ini tampil dengan cita rasa bertemakan Bollywood serta menjadikan Izara Aisyah iaitu pelakon terkenal di Malaysia yang cantik dan berbakat ini sebagai model kepada semua rekaan bajunya yang admin yakin memang meletop habis!

Rekaan lain dari sebelumnya

Rekaan Datuk Rizalman untuk Zalora 2018 ini memang lain dari yang lain. Bukan aje sebab ada Izara Aisyah, tapi tema Hindustan yang cuba diterapkan ke dalam setiap design baju beliau memang buat admin terliur tengok. Buat pakai raya memang cantik kan!

Fashion show  bagaikan konsert

 Fashion show Datuk Rizalman untuk kali ni memang meletop habis! Siap ada tarian bertemakan Hindustan lagi di saat model-model tengah rancak menggayakan baju rekaan beliau. Admin yang tengok memang impressed habis!

Terpegun tengok Izara Aisyah

Sumber video: Youtube

Izara Aisyah tak ubah macam penari Hindustan apabila beliau membuat penampilan khas di atas pentas. Datuk Rizalman  pandai memilih Izarah Aisyah menjadi ikon untuk rekaan baju beliau pada kali ini. Tema Hindustan sangat memukau ditambah lagi dengan kecantikan Izara Aisyah yang tak ubah macam bintang filem Bollywood!

Hamboi Channel